NIEUWS Welkom op de website van Slagerij Verhoef! Bestel makkelijk en snel via onze webshop!

ACTUELE INFORMATIE

Onze aanbiedingen geldig van 11 t/m 15 juni!

VADERDAG PAKKET!

Het Vaderdag pakket van dit jaar!

 

In het pakket zit:
  • BBQ Marshmallows XXL
  • House of Charcoal Houtwol Aanmaakkrullen 100% FSC
  • The Bastard Lucifer’s Delight 30gr.
  • The Bastard Mediterranean Gold Dust rub 30gr.
  • The Bastard Ultimate Rib rub 30gr.
  • The Sauce

Bestel ze makkelijk en snel in onze webshop!

BEKROONDE SPARERIBS!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze spareribs tijdens de Spareribs Trophy 2024 zijn bekroond met een fantastische score van 9,6! Deze heerlijke ribbetjes liggen klaar in onze toonbank, perfect voorgebakken voor uw gemak. U hoeft ze alleen maar even thuis op te warmen – in de magnetron of op de barbecue – voor een smaakvolle maaltijd. Let wel op: ze zijn zo verrukkelijk dat het moeilijk kan zijn om uw vingers niet ook op te eten!

Bestel ze makkelijk en snel in onze webshop!

UW SLAGER MEE OP VAKANTIE!

Dit jaar doen wij weer deze leuke actie, maak een foto met onze Koeltas op uw vakantie bestemming of dagje weg.

 

Dit kan zijn: een selfie, een leuke foto met het hele gezin, of op een mooie plek, als onze Koeltas er maar op staat!!

Slagerij Verhoef viert 100-jarig bestaan

HAVEN CENTRUM – Slagerij Verhoef bestaat 100 jaar. “Mijn opa opende in 1923 zijn slagerij op het Kastanjeplein in Amsterdam”, vertelt Cor Verhoef die momenteel samen met zijn zonen Gerwin en Martijn het familiebedrijf runt. “Later nam mijn oom de zaak over. Mijn vader, die toen nog jong was, kwam bij hem in dienst.” In 1986 werd de winkel in Almere Haven geopend. “We zijn hier dus ook alweer 38 jaar gevestigd.” 

De slagerij in de Kruisstraat is ‘wereldberoemd in heel Almere’. “Onze klanten komen uit heel Almere en zelfs daarbuiten”, zegt Verhoef. De slagerij heeft in de loop der jaren dan ook heel wat vakprijzen in de wacht gesleept. “Wij streven naar goede kwaliteit, voor een redelijke prijs. Het vlees moet goed en vooral ook lékker zijn. Anders pikken de klanten het niet, om het maar even op zijn Amsterdams te zeggen.”

Smaak van goede zorg

Het rundvlees komt al 40 jaar lang van koeien die opgroeien op de Wouwse plantage van boerderij de Groot. “De koeien lopen daar lekker in de wei en hebben echt een 4-sterrenleven. Dat vinden we belangrijk. De smaak van goede zorg proef je!”Datzelfde geldt voor het varkensvlees. “Naast het KDV varkensvlees verkopen we het LIVAR varkensvlees. Dit Limburgs kloostervarken heeft ook een goed leven gehad en lekker in de modder kunnen rollen. Verder verkopen we de 1-ster beter leven Blijer Ilper Kip.”

Net geen hofleverancier

Helaas heeft Slagerij Verhoef net niet het predicaat ‘Hofleverancier’ gekregen. “Dat kun je aanvragen als een bedrijf tenminste 100 jaar bestaat, maar dit is afgewezen omdat de overname door mijn vader destijds niet geheel aaneensluitend is geweest. Mijn oom heeft het in 1952 eerst overgenomen, omdat mijn vader nog te jong was. Die heeft het voorgezet vanaf 1952. Jammer, we hadden graag het schild met het Koninklijk wapen opgehangen.”

Jubileum vieren

Het 100-jarig bestaan werd vorige week in elk geval groots gevierd met het personeel. “We zijn met ons hele team naar een dinnershow geweest, inclusief overnachting. Dat was ontzettend gezellig”, aldus Verhoef.  “En deze week trakteren we onze klanten. Er zijn jubileumacties en we hebben voor iedereen een aardigheidje.”

×