Almere, 22 augustus – Na een welverdiende vakantie is Slagerij Verhoef weer volledig opgeladen, en staat het team opnieuw klaar met een toonbank vol verse lekkernijen voor u.
Met trots kondigen wij aan dat sinds 1 januari Gerwin en Kim, de 4de generatie van onze slagersfamilie, het roer hebben overgenomen van Cor en Adrie. Deze familieoverdracht markeert een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Slagerij Verhoef, waar kwaliteit en passie altijd centraal staan.
Cor en Adrie blijven voorlopig nog actief binnen de slagerij, maar zullen geleidelijk hun werkzaamheden afbouwen, terwijl Gerwin en Kim de vertrouwde traditie voortzetten.
Wij kijken ernaar uit om u weer te zien in onze winkel!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze spareribs tijdens de Spareribs Trophy 2024 zijn bekroond met een fantastische score van 9,6! Deze heerlijke ribbetjes liggen klaar in onze toonbank, perfect voorgebakken voor uw gemak. U hoeft ze alleen maar even thuis op te warmen – in de magnetron of op de barbecue – voor een smaakvolle maaltijd. Let wel op: ze zijn zo verrukkelijk dat het moeilijk kan zijn om uw vingers niet ook op te eten!
Dit jaar doen wij weer deze leuke actie, maak een foto met onze Koeltas op uw vakantie bestemming of dagje weg.
Dit kan zijn: een selfie, een leuke foto met het hele gezin, of op een mooie plek, als onze Koeltas er maar op staat!!
HAVEN CENTRUM – Slagerij Verhoef bestaat 100 jaar. “Mijn opa opende in 1923 zijn slagerij op het Kastanjeplein in Amsterdam”, vertelt Cor Verhoef die momenteel samen met zijn zonen Gerwin en Martijn het familiebedrijf runt. “Later nam mijn oom de zaak over. Mijn vader, die toen nog jong was, kwam bij hem in dienst.” In 1986 werd de winkel in Almere Haven geopend. “We zijn hier dus ook alweer 38 jaar gevestigd.”
De slagerij in de Kruisstraat is ‘wereldberoemd in heel Almere’. “Onze klanten komen uit heel Almere en zelfs daarbuiten”, zegt Verhoef. De slagerij heeft in de loop der jaren dan ook heel wat vakprijzen in de wacht gesleept. “Wij streven naar goede kwaliteit, voor een redelijke prijs. Het vlees moet goed en vooral ook lékker zijn. Anders pikken de klanten het niet, om het maar even op zijn Amsterdams te zeggen.”
Het rundvlees komt al 40 jaar lang van koeien die opgroeien op de Wouwse plantage van boerderij de Groot. “De koeien lopen daar lekker in de wei en hebben echt een 4-sterrenleven. Dat vinden we belangrijk. De smaak van goede zorg proef je!”Datzelfde geldt voor het varkensvlees. “Naast het KDV varkensvlees verkopen we het LIVAR varkensvlees. Dit Limburgs kloostervarken heeft ook een goed leven gehad en lekker in de modder kunnen rollen. Verder verkopen we de 1-ster beter leven Blijer Ilper Kip.”
Helaas heeft Slagerij Verhoef net niet het predicaat ‘Hofleverancier’ gekregen. “Dat kun je aanvragen als een bedrijf tenminste 100 jaar bestaat, maar dit is afgewezen omdat de overname door mijn vader destijds niet geheel aaneensluitend is geweest. Mijn oom heeft het in 1952 eerst overgenomen, omdat mijn vader nog te jong was. Die heeft het voorgezet vanaf 1952. Jammer, we hadden graag het schild met het Koninklijk wapen opgehangen.”
Het 100-jarig bestaan werd vorige week in elk geval groots gevierd met het personeel. “We zijn met ons hele team naar een dinnershow geweest, inclusief overnachting. Dat was ontzettend gezellig”, aldus Verhoef. “En deze week trakteren we onze klanten. Er zijn jubileumacties en we hebben voor iedereen een aardigheidje.”
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op!
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09:00 – 17:30
Woensdag : 09:00 – 17:30
Donderdag : 09:00 – 17:30
Vrijdag : 09:00 – 18:00
Zaterdag : 08:30 – 16:30
Zondag : Gesloten
© 2024 – Slagerij Verhoef | Alle Rechten Voorbehouden | Webservices door: ROTZ