Beschrijving
Boter goed heet laten worden, beide kanten bruin bakken. Vuur laag en beide kanten 10 min zachtjes bakken.
€ 4,90 – € 29,40
Volgens ‘kenners’ is dit het de sappigste deel van het hele varken. Minder duur, maar wel zeer sappig en daarom heerlijk als braadstuk met maximale smaak. Lekker lang laten garen, dan is de procureur op zijn best. Het vlees is veel donkerder dan het lichte varkensvlees en veel grover van draad. Bovendien is de procureur veel vetter en moet hij langer gegaard worden. Uitstekend voor pulled porc op de barbecue.
Boter goed heet laten worden, beide kanten bruin bakken. Vuur laag en beide kanten 10 min zachtjes bakken.
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.