Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage.
Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees.
Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak.
Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op!
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09:00 – 17:30
Woensdag : 09:00 – 17:30
Donderdag : 09:00 – 17:30
Vrijdag : 09:00 – 18:00
Zaterdag : 08:30 – 16:30
Zondag : Gesloten
© 2024 – Slagerij Verhoef | Alle Rechten Voorbehouden | Webservices door: ROTZ