Beschrijving
Kenmerken
• Originele Japanse Wagyu
• Kwaliteit K1
• Zeer beperkt beschikbaar
Bereidingsadvies
• Haal de biefstuk 60 minuten voor bereiding uit de koelkast
• Dep droog en breng op smaak met een snufje zout
• Verhit een pan goed heet (liefst gietijzer) met een klein beetje neutrale olie
• Bak de biefstuk ±30–45 seconden per kant
• Haal uit de pan en laat 2–3 minuten rusten
• Eventueel direct voor serveren een klein beetje peper toevoegen
Door de hoge marmering heeft Wagyu weinig baktijd nodig: kort, heet en puur.
Beperkt verkrijgbaar – op = echt op
Exclusief voor de feestdagen en alleen zolang de voorraad strekt.
Uur van te voren uit de koelkast,
oven voorverwarmen op 100C.
Als de oven is voorverwarmd, de
biefstuk op matig vuur beide kanten
20 sec. bakken. En dan de oven in
tot een kerntemperatuur van 50C.
Hierna nog 5 min. laten rusten!





Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.