Slagerij Verhoef

Kruisstraat 68
1353AP Almere
(036) 531 79 48

Welkom op onze website

U vindt op deze website alle informatie over onze slagerij en de vele ambachtelijke producten. Wij als team van Slagerij Verhoef willen ons onderscheiden door de vele eigengemaakte en speciaal geselecteerde producten zoals; KDV-Varkensvlees, eerlijk rundvlees van de  boer, barbecuespecialiteiten tot en met onze eigengemaakte vleeswaren en maaltijden. Heeft u inmiddels lekkere trek gekregen? Breng eens een bezoek aan onze slagerij, wij staan graag voor u klaar.

Mannen

Aanbiedingen van 28 januari t/m 1 februari

Week-5-2
Hachee

Hachee

Hoofdgerecht
Rund
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Stoven
Overig

Te meer duidelijk dat de beste plek om je vlees te kopen de ambachtelijke slager is.

Ondernemers met hart voor het welzijn van de dieren maar ook voor de boer, de mester en de slachter. Een eerlijke prijs, lokaal product en zo min mogelijk tussenhandel. Transparantie waarbij ieder stukje vlees te herleiden is. En ja, dat is voor de consument soms duurder (lang niet altijd, maar daar gaat men vaak aan voorbij!).

Maar dan weet je wel zeker dat je vlees uit een goed MVO bedrijf komt, het dier een prettig leven zonder stress heeft gehad en de ambachtelijke slager bestaansrecht heeft.

In onze slagerij bieden wij alleen het allerbeste vlees. Afkomstig van regionale, bewezen betrouwbare bedrijven die dezelfde bedrijfsfilosofie hebben als ons.

Transparant, kwalitatief hoogwaardig, advies en smaak gaan samen bij de ambachtelijke slager.

En dat geldt ook voor de kaasboer, visspeciaalzaak, bakker, groenteman enz.

Hoogwaardige producten die met liefde voor het vak verantwoord voor u gemaakt zijn. Daar staan die kleine ambachtelijke ondernemers voor.

En dat je kunt genieten van een stukje vlees van ongekende kwaliteit. Nu maar ook in de toekomst. Beter een dag geen vlees als hét de andere dagen maar verantwoord vlees is!!

Slagerij Verhoef & Medewerkers.

LIVAR Limburgs Kloostervarken!

*LIVAR Procureurlapjes *LIVAR Filet Culinair

*LIVAR Varkensbiefstuk *LIVAR Hamlappen

*LIVAR Speklappen *LIVAR Kophaas

*LIVAR Ribkarbonade *LIVAR Verse Worst

*LIVAR Rauwe Ham *LIVAR Beenham

*A'damse LIVAR Leverworst

*LIVAR Porchetta

* LIVAR Varkens Fricandeau (Vleeswaren)

 

Voor meer informatie

LIVAR Limburgs Kloostervarken

 

De lekkerste Balgehakt van 2018!

Tijdens de Lekkerste Balgehakt 2018 is onze balgehakt bekroond met een 9,8!

En hoort onze balgehakt bij de TOP 10 van Nederland!

Spareribs Trophy 2019

Tijdens de Spareribs Trophy 2019 zijn onze Spareribs bekroond met een 9,4!

De grote Grillworsttest van 2019!

Tijdens de De Grote Grillworsttest 2018 is onze grillworst bekroond met een 9,6!

Het Perfecte Pekelvlees 2018!

Tijdens de Het Perfecte Pekelvlees 2018 is onze pekelvlees bekroond met een 9,5!

Leukste en Lekkerste Slagerij van Flevoland!

Tijdens de Slavakto beurs in Utrecht is Slagerij Verhoef flink in de prijzen gevallen. Slagerij Verhoef deed mee in 4 verschillende wedstrijden. Zo was er door de organisatie de wedstrijd “Leukste slagerij van Nederland” gehouden. Hierin werd Slagerij Verhoef door de stem van de consument beoordeeld met een 9,7 en hier door verkozen tot ‘Leukste Slagerij van Flevoland”.

 

De Koninklijke Nederlandse Slagers organisatie hield in oktober 2 wedstrijden, de “Perfecte Pekelvlees” en de “Lekkerste Balgehakt van Nederland”. Slagerij Verhoef scoorde bij de “Perfecte Pekelvlees” een mooie score een 9,5. Bij de “Lekkerste Balgehakt van Nederland” haalde Slagerij Verhoef zelfs de top 10 van Nederland. De uitslag van deze wedstrijd was 6 november 2018 met veel spanning gingen ze naar de uitslag. Helaas vielen ze met een 9,8 net buiten de top 3. Maar hun balgehakt is wel de lekkerste van Flevoland, aldus een troste Gerwin Verhoef.

10X GOUD tijdens SLAVAKTO Vakwedstrijden 2018!

Bij de Vakwedstrijden in Utrecht heeft Slagerij Verhoef ook hoofdprijzen gewonnen met hun eigen gemaakte producten, 10 gouden t.w., Old A’damse Ossenworst, Grillworst, Pekelvlees, Fijne Rookworst, Balgehakt en Eiersalade. De A’damse Leverworst, Gekookte Worst, Gerookte Ossenworst en de Gegrilde Spareribs werden zelfs bekroond met het hoogst haalbare aantal punten GOUD met STER. Met al deze producten is Slagerij Verhoef provincie kampioen geworden!

De wedstrijden werden georganiseerd tijdens de Internationale Slagers Vakbeurs op 5 en 6 november 2018 in Utrecht.

Ambachtelijke slagers Cor, Gerwin en Martijn maken al jaren hun eigen vleeswaren. Om deze unieke kwaliteit te maken gebruiken zij hun eigen recepten en methodes. Dat geeft de zelfgemaakte ambachtelijke vleeswaren hun bijzondere smaak. Het gehele team heeft het weer geweldig gedaan. Dit is echt een hele mooie teamprestatie, aldus een trotse en enthousiaste “Cor Verhoef”

Samen sterk!

AIG informatie

Bekijk hier de Allergenen Ingrediënten Product informatie. 

Slagerij Verhoef

Kruisstraat 68
1353AP Almere
(036) 531 79 48

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten